Pippa

Pippa muutti loppuelämän kotiin lokakuussa 2014.

Kuulumisia uudesta kodista: Pippa, nykyiseltä nimeltään Sookie, kotiutui uuteen asuinpaikkaansa alta aikayksikön. Tämä ei ollut mikään itsestäänselvyys, sillä kodissa oli ennestään useampia kissoja, koiria ja muutama pienempikin lemmikkieläin. Sookie ei tästä ollut moksiskaan, vaan katseltuaan päivän verran muiden menoa sivummalta se päätti liittyä laumaan mukaan. Nyt kissa leikkii jo mielellään etenkin perheen nuorimman koiran kanssa, ja myös uusiin ihmisseuralaisiinsa Sookie on jo selvästi kiintynyt!

Pippa asusteli elämänsä ensimmäiset puolitoista vuotta suuren kissalauman jäsenenä ulkoilevana sisäkissana. Dewin sijaiskotiin saapuessaan Pipalla oli riesanaan korvapunkkeja, jotka on nyt saatu hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Pipalla on sijaiskodissa seuranaan samasta paikasta tullut Peppi-kissa sekä sijaiskodin oma komea musta kolli, jonka kanssa Pippa tulee hyvin toimeen. Pippa muuttaisi omaan kotiin mielellään vaikka sisarensa Pepin kanssa tai kotiin, jossa on jo valmiina muuta kissaseuraa.

Pippa rakastaa huomiota ja rapsutuksia, eikä pelkää pyytää niitä. Yönsä se nukkuu isäntäväen vieressä kehräten kovaan ääneen. Myös sylissä ollessaan Pippa ilmaisee tyytyväisyyttään hyrräämällä ja kurnuttamalla. Rapsutuksia ei voi koskaan saada liikaa!

Pippa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Pippa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna.

Pipasta voi tiedustella sähköpostitse sijaiskotivastaava(a)dewi.info tai numerosta 050 599 4697 (HUOM! Soittoajat klo 17-20!) Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihinsekä kissanottajan oppaaseen!