Peppi (nyk. Enya)

Peppi, nykyiseltä nimeltään Enya, sai kodin Turusta marraskuussa 2014.

Peppi asusteli elämänsä ensimmäiset puolitoista vuotta suuren kissalauman jäsenenä ulkoilevana sisäkissana. Dewin sijaiskotiin saapuessaan Pepillä oli riesanaan korvapunkkeja, jotka on nyt saatu hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Pepillä on sijaiskodissa seuranaan samasta paikasta tullut Pippa-kissa sekä sijaiskodin oma komea musta kolli. Peppi muuttaisi omaan kotiin mielellään vaikka sisarensa Pipan kanssa.

Peppi arvostaa omaa rauhaa ja hakeutuukin usein mietiskelemään johonkin rauhalliseen paikkaan. Yöt se nukkuu mielellään sängyssä, mutta jää useimmiten jalkopäähän torkkumaan. Sylissä tämä tyttö kuitenkin tykkää olla ja varsinkin lintujen tarkkailu on erityisen mukavaa puuhaa hoitajan sylissä. Kun sylikiintiö tulee täyteen, Peppi kiermurtelee itsensä näppärästi alas sylistä. Lintujen tarkkailu saa jatkua parvekkeelta tai ikkunasta käsin.