Äksy, Viksu ja Tanja

Äksy ja Tanja saivat yhteisen loppuelämän kodin Turusta joulukuussa 2014 samoin kuin Viksu, joka muutti Dewin sivuilla esitellyn Carlosin kanssa samaan kotiin.

Loppukesällä syntyneet kissalapsukaiset loukutettiin Turussa syyskuussa. Sijaiskodissa koko pentue oppi sisäsiistikis hyvin nopeasti. Viksu on kaunis harmaavalkoinen, mustanenäinen ja valkovarpainen tyttö. Tanja on puolestaan kokoharmaa kissakaunotar. Äksy on raamikas, harmaavalkoinen ja nimestään huolimatta erittäin kiltti kollikomistus.

Keskenään leikkiminen ja painiminen on kattimusten suurta huvia. Lelut, narut ja vaikka tyhjät vessapaperihylsyt saavat tasapuolisesti kyytiä. Kolmikko on utelias ja kovasti herkkujen perään, mutta vielä hiukan varautunut ihmisseurassa. Sijaishoitaja ei tosin leikkiä häiritse ja häneltä voi herkkupalatkin ottaa kädestä.

Kaikki kolme mielellään jo tulevat sijaishoitajan kanssa samalle sohvalle, vaikkei heitä ihan vielä saakaan koskea. Kärsivällisyydellä ja hellyydellä näistä kissasisaruksista kasvaa varmasti aivan ihania perheenjäseniä.