Taco (nyk. Rölli)

Taco sai kodin Turusta maaliskuussa 2015 toisen kollikissan kaverina.

Kuulumisia uudesta kodista: ”Meillä on kaikki mennyt ihan uskomattoman hyvin: kissat ystävystyivät heti ilman mitään alkurähinöitä ja nyt jo kahden viikon jälkeen leikkivät koko ajan yhdessä ja pesevät toistensa naamoja. Lasten kanssa Rölli myös tulee hyvin juttuun. Kovia ääniä toki säikkyy vielä, mutta lasten lähelle tulee usein köllimään kun ovat lattialla leikkimässä. Ja ketään ei ole raapaissut edes vahingossa, vaikka tosi innoissaan välillä lelujen kanssa riehuu. Todella utelias, leikkisä ja energinen poika on! Ihana poika <3.”

Taco on rento hurmuri, joka ei liikoja stressaa. Alusta asti hän on ollut kesy ja ihmisystävällinen. Ihmisiin hän siis suhtautuu rohkeasti ja ystävällisesti, eivätkä vieraatkaan aiheuta stressiä. Silityksiä Taco rakastaa ja tervehtiikin usein iloisesti sirkuttaen ja puskien. Syliin Taco ei juurikaan pyri, mutta toisinaan hän on kuitenkin malttanut öisin kellahtaa sijaisperheen kainaloon.

Uteliaana kissana Taco seurailee mielellään sijaisperheen päivittäisiä toimia ja hakeutuu oma-aloitteisesti ihmisten luo silitettäväksi. Leikkiminen on Tacon mieleen, mutta riehakas hän ei kuitenkaan ole. Aiemmin Tacon lempileikki oli lelujen noutaminen, mutta viime aikoina huiskien ja onkilelujen perässä sinkoilu on noussut suosioon. Huomaavaisena herrasmiehenä Taco huolehtii lelujensa hygieniasta kylvettämällä niitä välillä juomakipossaan.

Taco on osoittanut kiinnostusta tutustua sijaiskodin omiin kissoihin, ja se etsiikin kotia, jossa on jo valmiiksi kissakaveri. Yhdistykselle Taco tuli Paimiosta, missä se eleli suuressa kissapopulaatiossa. Tacon suhtautumisesta lapsiin tai koiriin ei ole tietoa. Alussa Tacolla oli paha tapa leikkiä myös leikittäjän käden kanssa, mutta tapaa on saatu kitkettyä pois. Tämän vuoksi emme kuitenkaan suosittele Tacoa kotiin, jossa on pieniä lapsia.