Mimmi

Mimmi on noin 4-vuotias utealias ja seurallinen neiti. Mimmi löysi loppuelämän kodin Kaarinasta huhtikuussa 2015.

Mimmin lempipuuhia ovat syöminen, sylissä sohvalla istuminen ja oman puun kolossa maailman menon tarkkailu. Mimmi rakastaa huomiota ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet protestoimatta. Mimmi pyytää rapsutuksia ja heittaytyy lattialle niitä kerjäämään jos ei niitä kuulu. Myös ruokaa Mimmi saattaa pyytää pitämällä yhden kissan shown mm. kieriskelemällä lattialla ja juttelemalla.  Mimmi on sijaiskodin ainoa kissa, ja etsii loppuelämänsä kotiakin mielellään sen ainoana kissana. Ennen tulemistaan yhdistykselle Mimmi on kyllä oleillut muiden kissojen kanssa, mutta ei juurikaan nauttinut niiden seurasta.

Viime aikoina Mimmistä on kehittynyt oikea sylikissa, mutta jotkin asiat vielä pelottavat. Mikroaaltouunin, vedenkeittimen, liesituulettimen sekä imurin äänet ovat edelleen pelottavia. Niiden käytön ajaksi jopa syöminen keskeytyy, ja syömistä Mimmi rakastaa. Kaikki ruoka maistuu Mimmille. Tosin Mimmi on myös aktiivinen. Hänen suosikkilelujaan ovat helisevät hiiret, laser-valo ja lelu, jonka sisään saa piilotettua herkkupaloja.