Nyyti

Nyyti muutti uuteen kotiin Helsinkiin huhtikuussa 2015.

Nyyti on leikkisä kaveri, joka kaipaa paljon aktiviteettia. Aina kun kotiin saavutaan tai aamulla herätään, Nyyti on saman tien puskemassa jalkoja kerjäten rapsutuksia ja silittelyjä. Muutamia kertoja Nyyti on uskaltautunut syliinkin kiipeämään herkkujen avulla. Nyyti on erittäin utelias, ja huomaa välittömästi jos asuntoon on tullut jotain uutta; heti täytyy käydä tutkimassa ja nuuhkimassa uusi asia. Kaikki laatikot ovat ihania paikkoja kiipeillä! Lelujen kanssa Nyyti on myös kova leikkimään, mutta välillä on vaikea erottaa lelut ei-leluista – ja silloin lähtee muun muassa pyykit naruilta ja johdoista löytyy hampaanjälkiä. Nyytin kanssa saa siis olla tarkkana, etteivät väärät tavarat joudu Nyytin hampaisiin.

Nyyti käy hakemassa huomiota myös kissakaveriltaan, mutta saa välillä vähän tylsän vastaanoton. Paras kaveri varmaan Nyytille olisikin vähän aktiivisempi kissa, jonka kanssa leikkiä yhdessä. Nyyti on helposti tyytyväinen, ja silittelyt saavat sen kehräämään pitkäksi aikaa. Tämä suloinen kissa kaipaa kotia, jolla on aikaa leikkimiselle ja paijaamiselle, silloin nimittäin saa aina iloisen vastaanoton kotiin tullessa!