Sisu

Sisu sai kodin Helsingistä huhtikuussa 2015.

Sisusta on sukeutunut oikein ihastuttava ja älykäs pieni kissa. Kun Sisun veljet luovutettiin uuteen kotiin, Sisu rupesi hakeutumaan hoitajansa seuraan entistä enemmän ja tarjoutui siliteltäväksikin. Nykyään Sisu kerjääkin jo rapsutuksia ja huomiota hoitajaltaan päivittäin.

Ystävälliset ihmiset pelastivat Sisun ja sen kaksi veljeä joulunaikaan sisälle talvisäästä. Koska Sisu oli viettänyt elämänsä ensimmäiset kuukaudet ulkona, se arasteli ihmisten seuraa ensi alkuun. Se on kuitenkin edistynyt valtavasti ja leikkii jo rennosti sijaiskodissa.

Sisu osoittautui sijaiskodissa pentukolmikon tarkkailijaluonteeksi. Se on vielä vähän arka ja viihtyy omissa oloissaan, mutta leikittämällä sitä voi saada rentoutumaan ihmisten seurassa. Sisu leikkii mielellään niin leluilla kuin myös toisten kissojen kanssa, mutta ei anna vielä koskettaa itseään. Päivä päivältä Sisu kuitenkin uskaltaa enemmän, ja ajan myötä siitä voi saada oikein kelpo seuralaisen.