Luna

Luna sai yhteisen kodin samassa sijaiskodissa majailleen Pikkukissan kanssa.

Luna tuli Dewille alkuvuodesta Paimiosta, missä se oli asunut samassa paikassa usean muun kissan kanssa. Luna suhtautuu edelleen epäluuloisesti ihmisiin, mutta on alkanut rentoutua sijaiskodissa. Lunalle etsitään kotia, jossa olisi tarjolla lajitovereiden seuraa.

Luna majailee samassa sijaiskodissa kuin Pikkukissa, ja öisin nämä kaksi kirmaavat pitkin asuntoa riehakkaasti leikkien. Päivisin Luna ei mielellään leiki Pikkukissan kanssa ja saattaa sähistäkin nuoremmalleen, jos tämä yrittää liian sinnikkäästi haastaa leikkiin. Sohvan alla on Lunan turva, mistä se suuntaa nykyään päivisinkin tutkimusmatkoille muualle asuntoon.

Luna ei vielä suostu siliteltäväksi, mutta se on selvästi ruvennut rentoutumaan rauhallisessa sijaiskodissa. Aluksi se piileskeli koko sen ajan kun hoitaja oli itse liikkeellä ja uskaltautui esille vasta kun asunto oli hiljentynyt yöksi. Luna etsii kotia, jossa sille olisi tarjolla rauhallista kissaseuraa ja ymmärtäväinen omistaja. Lunan kanssa täytyy vielä tehdä töitä, jotta sen luottamuksen saa puolelleen. Ajan myötä Lunasta voi saada vielä mukavan seuralaisen.