Pikkukissa

Pikkukissa pääsi muuttamaan uuteen kotiin yhdessä sijaiskodista tutun Lunan kanssa.

Pikkukissa tuli yhdistykselle alkuvuodesta Paimiosta, missä se oli syntynyt vanhan maatalon ullakolle. Se on sisäsiisti ja on sopeutunut ihmisen kanssa elelyyn jo niin hyvin, että viihtyy hoitajansa sylissäkin.

Pikkukissa viettää vielä jonkin verran aikaa piilossa sohvan alla sijaiskodin toisen hoitokissan kanssa ja välillä lähestyttäessä säntää pois tieltä. Se ei siis vielä täysin luota ihmisiin, mutta rauhallisissa tilanteissa se ei säiky. Pikkukissa antaa silittää ja kiipeää usein hoitajan syliin tai tämän viereen sohvalle nauttimaan silityksistä. Vieraisiin Pikkukissa suhtautuu epäluuloisesti ja pysyttelee visusti sohvan alla, kunnes vieraat ovat lähteneet.

Pikkukissa leikkii leluilla yksin ja ihmisen kanssa: se noutaa heitettyjä leluja sekä jahtaa keppihuiskua. Pikkuinen haluaisi myös kovasti leikkiä sijaiskodin aikuisen hoitokissan kanssa, mutta vanhempi kissa ei aina jaksa innostua leikkimisyrityksistä. Öisin kissat kyllä ravaavat yhdessä pitkin asuntoa. Pikkukissa leikkii vain omilla leluillaan, ja sijaiskodin omaisuuden se on jättänyt rauhaan. Se tosin raapii toisinaan sohvaa, sen sijaan raapimiseenkin tarkoitettu kiipeilypuu on Pikkukissan mielestä vain mitä parhain loikoilupaikka.

Pikkukissa selvästi pitää toisten kissojen seurasta ja arvostaisi varmasti leikkisää kissakaveria. Siksi sille etsitään kotia, jossa joko on valmiiksi kissa tai jonne voitaisiin adoptoida vaikka kaksi kissaa Dewiltä. Pikkukissalle sopisi omistaja, joka leikittäisi sitä ja ymmärtäisi, että sopeutuminen uuteen ympäristöön ja uusiin ihmisiin vie Pikkukissalta jonkin aikaa.