Helli

Helli on noin 3-vuotias ihmisrakas naaraskissa. Helli sai loppuelämän kodin Naantalista toukokuussa 2015.

Helli on kotoisin suuresta kissapopulaatiosta Paimiosta ja on sen jälkeen reissannut monessa eri kodissa ja sijaiskodissa. Nyt sille on tarkoitus löytää Se Oikea loppuelämänkoti ja omat ihmiset, joista sen ei tarvitse enää ikinä luopua. Helli on upea savunvärinen silkkiturkki, jolle maailmassa tärkeintä on ihmisen läheisyys ja huomio. Nykyisessä sijaiskodissa on huomiota varastamassa myös muita kissoja, joita kohtaan Helli on avoimen vihamielinen. Siksipä Hellille onkin nyt hakusessa koti, jossa ei ole muita karvatassuja eikä aivan pieniä lapsia, joiden kanssa huomiosta täytyy kilpailla.

Helli rakastaa rapsutuksia ja kehräämisestä, eikä kiehnäämisestä meinaa tulla lainkaan loppua, kun kerran on vauhtiin päästy. Ja vauhtiin päästään hyvinkin helposti; rukki alkaa hurista jo kissaa puhutellessa. Yönsä Helli nukkuu kiltisti sängyn jalkopäässä, eikä se yleensä häiriköi unta edes aamulla nälän yllättäessä. Ruoka neidille kyllä maistuu jopa siinä määrin, että edellisessä kodissaan Helli keräsi itselleen tuhdin elintasovatsan, jota nyt yritetään sijaiskodissa sulatella pois. Hyvästä ruokavaliostaan huolimatta Helli ei juurikaan kerjää ruokaa, joten laihduttamisen pitäisi olla kohtuullisen helppoa vain säännöstelemällä ruuan määrää ruoka-ajoilla.

Helli on täysin sisäsiisti, eikä ole sijaiskodissaan tuhonnut sohvia tai muita huonekaluja. Raapimiset on kohdistettu sille tarkoitettuun paikkaan, eli kiipeilypuuhun, jossa Helli tykkää myös ottaa torkkuja ylätasanteella. Edellisessä kodissaan Hellillä kerrottiin olevan sisäsiisteysongelmia, mutta niistä ei ole ollut tietoakaan sen jälkeen, kun kissa saapui sijaiskotiin noin kuukausi sitten. Ongelmat johtuivat siis hyvin todennäköisesti edellisen kodin aiheuttamasta stressistä.

Helli etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Hellistä voi tiedustella numerosta 050 5994697 tai sähköpostitse sijaiskotivastaava(a)dewi.info. Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!