Auvo

Auvo on mustavalkoinen, noin 2-vuotias maatiaiskolli. Auvo muutti loppuelämän kotiin Turkuun toukokuussa 2015.Ensimmäisen osan elostaan Auvo vietti kovissakin oloissa luonnon armoilla ja näin ollen kotikissan elämä on hänelle vielä uusi ja eksoottinen asia. Koska Auvo ei ole tottunut seuraan, hän suhtautuu niin ihmisiin kuin lajitovereihinkin hieman ujostellen, muttei koskaan aggressiivisesti. Huomatessaan saavansa rapsutuksia, Auvo antautuu täydellisesti niiden armoille ja kehrää sydämensä kyllyydestä. Hän on myös osoittanut kiinnostusta sijaiskodissa asustavaa kissakaveria kohtaan.

Villinä ja vapaana varttuneelle Auvolle ihmisten arkirytmin löytäminen vaatii vielä hieman totuttelua, mutta esimerkiksi ruoka-ajan koittaessa hän nousee suosikkipaikaltaan ja tulee ovensuuhun huutamaan. Parasta leikkiaikaa on ihmisten nukkumaanmenoaika, mutta Auvolle yritetään sijaiskodissa opettaa, että yö on nukkumista varten.