Loki ja Thor

Loki (mustavalkoinen) ja Thor (harmaatiikeri) ovat leikkisiä, kesyjä kollikissoja vailla loppuelämän kotia. Loki ja Thor löysivät yhteisen loppuelämän kotinsa Turusta toukokuussa 2015.

Loki on n. 8-vuotias huomiota rakastava kollikissa. Ikä ei näytä häntä painavan, sillä Loki innostuu helposti leikkimään ja hän tutkailee ympäristöään aktiivisesti. Lokilta puuttuu pari alahammasta, mutta se ei vaikuta hänen ruokailuunsa. Itse asiassa tämä kissaherra on varsinainen syöppö ja hänen syömisiään kannattaakin pitää silmällä.

Thor on n. 5-vuotias leikkisä poikakissa. Thor ei tule hakemaan huomiota niin usein kun Loki, mutta näyttää nauttivan rapsutuksista yhtä lailla.

Loki ja Thor ovat hyviä kavereita keskenään. Heistä on vaikea saada yksittäiskuvia, sillä he ovat kuin liimattuja toisiinsa. Päivään Lokilla ja Thorilla kuuluu paljon yhteisiä leikki- ja hellyyshetkiä ja öisin asumistilat on tutkittava kimpassa. Nämä kissakaverukset jopa syövät samaan aikaan samasta kupista, vaikka ruokakippoja onkin kaksi. Kaverukset muuttaisivatkin mieluiten yhteiseen kotiin.