Noki

Noki sai kodin Lahdesta kesäkuussa 2015 toisen kissan kaverina.

Noki tuli yhdistyksen hoiviin huhtikuussa Kyröstä muutaman sisaruksensa kanssa. Nokin persoonallinen piirre ovat suuren suuret korvat: näyttää siltä, että kissa olisi saanut muutamaa kokoa liian isot korvat. Niistä johtuen häntä kutsutaankin toisinaan pupukissaksi.

Noki on hienoisesta arkuudestaan huolimatta osoittautunut ihmisrakkaaksi ja hellyydenkipeäksi. Hoitajiin totuttuaan Noki on alkanut hakeutua silitettäväksi ja tervehtii tutuinta hoitajaansa hennolla pienellä maukaisulla. Noki on kova tyttö kehräämään ja puskemaan. Yöksi kissa käpertyy usein kainaloon kehräämään ja nukkuu tyytyväisenä vieressä koko yön. Viime aikoina hän on varovaisesti hakeutunut hetkeksi syliinkin.

Noki on leikkisä ja utelias ja uskaltaa jo leikkiä varsin luontevasti hoitajiensa kanssa. Kovat äänet, äkilliset liikkeet ja vieraat ihmiset saavat kissan kuitenkin vielä säntäämään turvaan sängyn alle. Sieltä hän ei ole uskaltanut tulla pois piilopaikastaan, jos kuulee asunnossa olevan vieraita. Aivan peloton sylikissa pieni Noki ei siis ainakaan vielä ole.

Nokilla on paljon rakkautta annettavanaan. Uuden kodin tulee kuitenkin ymmärtää, että ympäristön vaihdoksen jälkeen kotiutuminen voi kestää jonkin aikaa. Paras koti Nokille olisi rauhallinen ympäristö, jossa voi rauhassa ja kiireettä tutustua uusiin ihmisiin. Uudessa kodissa olisi mielellään kesy kissakaveri, joka rohkaisisi tutustumisessa.