Rohkea, Hartsi ja Vauva

Rohkea, Hartsi ja Vauva ovat noin 16-viikkoiset kissasisarukset.

Rohkea sai kodin toisen nuoren kissan kaverina Turusta, ja Vauva ja Hartsi muuttivat yhdessä Espooseen kahden muun kissan kaveriksi syyskuussa 2015.
Rohkea (musta uros) on nimensä mukaan porukan rohkein ja myös ihmisrakkain. Kehrää aina ihmisen nähdessään ja kiehnaa jaloissa. Yleensä myös naukuu onnettoman pienellä äänellään. Sohvalla maatessa ei tule syliin mutta nukkuu aina selkä kiinni ihmisen jaloissa. Viettää paljon aikaa sisarusten kanssa leikkiessä tai läjässä nukkuessa. Kantaa leluja huoneesta toiseen ja riehuu kuin pieni villieläin leikkiessä.

Hartsi (harmaa uros) on harmaa ja ”rajuin tuholainen”. Kiipee lahjetta pitkin ylös jos jtn herkullista tai kiinnostavaa kädessä. Porukan pomo: tekee kaikki tuhot eli kiipeilee kiellettyihin paikkoihin (pöydät ja tasot), pureskelee esineitä (vain vähän, ei häiritsevästi), nakertelee jalkoja aamulla hampaita pestessä. Pennuista suurin ja voimakasrakenteisin. Ei viihdy sylissä, mutta joskus kaipaa huomiota ja rapsutuksia.

Vauva (musta naaras) on pennuista pienin ja ujoin. Osaa puolustaa itseään ja ruokaansa todella hyvin niin pieneksi pennuksi. Hän oppi ensimmäisenä kiipeämään raapimispuuta pitkin. Herkut yleensä syö varasta ja piiloudu tekniikalla jottei ahneet veljet ehdi huomata mitään. Pikkuruinen pakkaus täynnä energiaa. Pärjää hyvin isompien leikeissä ja rakastaa putkea josta voi juosta läpi.

Pennuista ensin ovelle tulee vastaan Rohkea, sitten Hartsi ja iimeiseksi Vauva, koska hänen on ilmeisesti porukan uneliain ja herääminen päiväunilta kestää hetken 🙂 Jokainen ollut sisäsiisti jo tullessaan. Ruoka maistuu aina parhaiten kun se on uusi maku tai merkki.