Tuittu, Raita ja Korppu

Tuittu, noin parivuotias, kesy naaraskissa, muutti loppuelämän kotiin Turkuun pentunsa Raidan kanssa marraskuussa 2015. Korppu muutti pari päivää myöhemmin kahden kollikissan kaveriksi Raumalle.

Tuittu: Tuittu on täysin kesy nuori kissaäiti, joka on erittäin perso ruualle. Tuittu on mukava ja puhelias seurakissa, joka päästää lähelleen niin tutut kuin tuntemattomatkin. Tuittu nauttii rapsutuksista, pentujensa kanssa temmellyksestä sekä tietenkin ruuasta. Tuittu leikkii paljon pentujensa kanssa, jonka vuoksi Tuittu voisikin muuttaa kotiin, jossa on leikkikaveri. Tuittu nauttii seurasta, mutta viihtyy myös omissa oloissaan. Tärkeintä tälle veijarille onkin vain runsas läsnäolo ja turvallinen loppuelämän koti.

Korppu: Korppu on noin 5kk ikäinen hieman arka kissanalku. Korppu on Tuitun pentu ja Raidan sisko. Korppu on hieman arka mutta rohkaistunut naaraskissanpentu. Korppu on perinyt äidiltään Tuitulta suuren ruokahalun, jonka vuoksi Korppu onkin kesyyntynyt ruuan avulla nopeasti. Korppu on elänyt elämänsä ensimmäiset kuukaudet mitä luultavammin ilman ihmiskontakteja, jonka vuoksi arkuutta ihmistä kohtaan löytyy vielä hieman. Korppu nauttii ruuasta ja siskonsa Raidan kanssa telmimisestä. Korppu on myös perinyt äidiltään tavan rupatella ja varsinkin ruoka-aikaan juttua kyllä riittää!

Raita: Raita on noin 5kk ikäinen arka kissanalku. Raita on Tuitun pentu ja Korpun sisko. Raita on siskoansa Korppua hieman arempi, mutta myös leikkisämpi. Raita on emostaan ja siskostaan poiketen enemmän perso leikille kuin ruualle ja Raita jaksaisi leikkiä vaikka koko yön. Raita nauttii leikin lisäksi emon ja siskonsa seurasta, joten leikkikaveri uudessa kodissa tai mahdollisesti siskon tai emon kanssa samaan kotiin pääseminen voisivat olla Raidalle mieluista. Raita on erittäin leikkisä ja aktiivinen kissa, jonka vuoksi tämän kissan kanssa ei ainakaan tule tylsää!