Mimmi, Musta ja Laikku

Mimmi, Musta ja Laikku, nelikuiset naaraspennut, muuttivat kaikki omiin koteihinsa marras-joulukuussa 2015.

Syntymästään asti yhdistyksen sijaiskodeissa majailleet tyttöpennut etsivät nyt pysyviä koteja, joissa niillä olisi kissaseuraa joko toisistaan tai kodissa ennestään asuvista kissoista. Stressaantunut emo hylkäsi pentunsa heti synnytyksen jälkeen, joten pennut ovat kasvaneet täysin ihmisen hoidossa. Ne ovat oppineet hyvin kissojen tavoille, mutta tämä kehitys jatkuu vielä pitkään, ja siksi olisikin hyvä, että pennut saisivat mallia aikuisista kissoista uusissa kodeissaan.

Mimmi on kooltaan isoin, Laikku kolmikon keskellä ja Musta pienin mutta sitäkin reippaampi. Mustalla on eniten mustaa kasvoissa, Mimmillä on kuonossa pienet laikut ja Laikulla (hieman epäloogisesti) valkoisin naama. Kaikki kolme ovat sosiaalisia / ihmisrakkaita luonteita, tykkäävät ja tulevat toimeen hyvin alakouluikäisten lasten kanssa. Mimmi ja Musta ovat varsinaisia sylikissoja, tykkäävät lötköttää sylissä ja rentoutua,  Laikku tulee mieluummin viereen ja kaulalle kun väsyttää, kaikki ovat kovia kehräämään, trio hurisee ja nukkuu illat sohvalla. Kaikki kolme ovat reippaita syömään ja sisäsiistejä, toki joskus on vahinko voinut käydä, jos hätä on yllättänyt kaukana laatikosta. Kaikkien kolmen lempipuuhaa on tietysti leikkiminen ja seikkaileminen, kun väsyttää kömmitään kainaloon,  Musta on myös innokas siivouskaveri kun aletaan moppaamaan.