Spinn

Spinn kuuluu niihin harvoihin kissoihin, jotka Dewille tultuaan löytävät vielä alkuperäisen omistajansa luo. Lue Spinn-kissan vuoden kestänyt, uskomaton katoamisreissu!

Dewin toimijat loukuttivat kuvien kissan Turun Postikeskuksen nurkilta, vilkkaan Raumantien vierestä, noin kuukausi sitten. Kissa oli likainen, nälkäinen, arka mutta selvästi ihmisiin tottunut. Kissasta ilmoitettiin karkuriryhmissä, mutta omistajaa ei ilmaantunut. Parin viikon päästä kissa vietiin eläinlääkärille, jossa se paljastui leikatuksi naaraaksi. Saatuamme näin varmistuksen sille, että kissa on joskus kuulunut jollekin, laitoimme vielä uuden ilmoituksen Facebookiin.

Viikkoa ja useita kymmeniä jakoja myöhemmin eräs henkilö tunnisti kuvasta ystävänsä yli vuosi sitten kadonneen kissan. Kaiken lisäksi kissa oli kadonnut Paraisilta, kymmenien kilometrien päästä löytöpaikasta. Kissan omistaja oli vasta useita kuukausia katoamisen jälkeen saanut tietää, että kissa oli todennäköisesti hypännyt salamatkustajaksi hänen naapurinsa autoon, ja karannut taas ulos autosta lähellä Naantalin satamaa. Kissaa oli siis turhaan etsitty kotikulmilta, ja tässä vaiheessa omistaja ei uskonut enää koskaan näkevänsä kissaansa.

Vuoden aikana tämä kissa oli kuitenkin löytänyt tiensä Naantalista Turkuun, ja pysytellyt hengissä kuka ties millä konstilla. Oli onnellinen sattuma, että kissa viimein jäi kiinni, ja vielä onnellisempaa se, että se osattiin yhdistää niin kauan sitten kadonneeseen kissaan.

Tänään perjantaina omistaja tapasi Spinn-kissansa Dewin sijaiskodissa, ja kissa pääsi viimein matkaamaan kohti kotiaan. Kissalla on nyt niskassaan myös tunnistemikrosiru, jonka avulla se tullaan aina yhdistämään omistajaansa, mikäli se sattuisi vielä joutumaan hukkaan.

Näitä onnellisia tarinoita osuu Dewin kissojen kohdalle liian harvoin, mutta ne tekevät aina yhtä onnelliseksi sekä omistajat että dewiläiset. Jäämme innolla odottamaan, miten sujui Spinn-kissan kotiinpaluu ja jälleennäkeminen mm. perheeseen kuuluvan kääpiöpinserin kanssa, joka aikanaan löysi yksinäisen Spinn-pennun tallin perältä. Toivotamme Spinnille ja hänen perheelleen kaikkea hyvää ja toivottavasti vielä monia yhteisiä vuosia!

 

12342673_989740924416424_2182324553380117570_n