Pantteri (nyk. Ronttiliini)

Noin puolitoistavuotias kesy ja seurallinen tyttökissa Pantteri pääsi muuttamaan samaan loppuelämän kotiin siskonsa Ilveksen kanssa joulukuussa 2015.

Päivitys 22.11.2015 Pantteri muutti syksyllä toiseen sijaiskotiin ja on kotiutunut hyvin. Heti muuttostressin lievennyttyä se tuli puskemaan ja etenkin aamuisin herätyskellon soidessa on ensimmäisenä toivottamassa hyvät huomenet sekä puskien että kehräten. Pantteri tulee hyvin toimeen talouden muiden kissojen kanssa ja on tottunut myös koiriin.

Päivitys 27.8.2015 Pantteri liikuskelee rennosti kaikkialla asunnossa ja nukkuu nykyään tyytyväisenä missä vain: tuolilla, pöydällä, sängyllä ja ikkunalaudallakin. Pantteri leikkii myös siskonsa Ilveksen sekä sijaiskodin oman kollikissan kanssa kipitellen leikkisästi ympäri asuntoa. Se nukkuu mielellään sijaiskodin ihmisten vieressä sängyssä ja tervehtii hoitajiaan aamuisin naukuen kovaa ja korkealta.

Pantteri tuli yhdistykselle Kyröstä kuluvan vuoden huhtikuussa yhdessä muutaman siskonsa kanssa. Se on alusta asti ollut varsin rohkea kissa: Pantteri tykkää silityksistä ja naukuu sekä kehrää rapsutusten toivossa. Harrastuksenaan Pantteri tarkkailee mielellään ikkunasta lintuja ja maisemia. Myös Dewin seinäkalenteri on ollut Pantterilla Ilves-siskoineen kovassa käytössä makuualustana ikkunalaudalla, missä kaksikko viihtyy ottamassa aurinkoa. Muuten Pantteri viihtyy parhaiten nukkumassa jonkin peiton, maton tai muun vastaavan päällä.

Kuulumisia Ronttiliinin ja Hilman nykyisestä kodista helmikuussa 2016:

”Tytöistä on tullut rohkeita verrattuna alkuaikoihin. Uuden kodin vanhempi kissa Timon on ollut oiva oppi-isä niin hyvässä kuin metkuissakin. Tytöt osaavat jo aukaista postit ja lukea niitä. Kaapinovet aukeavat sujuvasti ja varsinkin koirien herkkukaappi. Ja sieltä sitten on jaettu hyvinkin oikeudenmukaisesti kaikille jotain ja tietysti koirille enimmäkseen tipautettu, kun ei itselle kelpaa. Ronttiliini on nyt ruvennut opettelemaan Timonin esimerkistä juomaan vettä suoraan vesihanasta. Mutta vielä on hakusessa oikea tekniikka ja välillä kiukuttaa niin että hana saa osumia. Hän kun ei ymmärrä latkia siitä, kuten Timon vaan yrittää haukata ja sekös suututtaa. Hilma on taas hyvinkin tarkkaavainen, miettiväinen ja seuraa kaikkea sivusta, mutta kun on minun vuoro syödä on Hilma hyvinkin nopeasti paikalla. Ja jos leipä on pöydällä ja katson muualle niin huomaan kuinka hitaasti ja äänettömästi lähtee juusto tai leikkeleet liikkeelle. Kun taas Ronttiliini ei paljon meinaa katsonko vai en vaan tulee suoraan leivälle ja jos on keitettyä kananmunaa, niin keltuainen jätetään mutta valkuainen napataan.”