Kurt, Johnny, Jimi, Elvis, Janis ja Nancy

Kurt, Johnny, Jimi, Elvis, Janis ja Nancy muuttivat vuoron perään loppuelämän koteihin marras- ja joulukuussa 2015 sekä vielä tammikuussa 2016.

Pennut syntyivät syksyllä ulos, mistä ne pyydystettiin talteen hieman yli kuukauden ikäisinä. Siitä lähtien ne ovat asuneet ihmisten keskellä ja ovatkin oikein kesyjä ja seurallisia pikkukissoja.

Harmaaraidallisen ja valkosukkaisen Kurtin (kuvassa kerällä) uudesta kodista kerrotaan: ”Kurt muutti meille joulukuussa 2015. Hetkeäkään emme vaihtaisi pois <3. Kurt on todella utelias ja reipas ja meidän perheen todellinen sylikissa. Tykkää nukkua sylissä tai ihan kiinni ihmisessä. Kurt on hyvin ystävystynyt kahden vanhemman kissamme Jussin ja Pikin kanssa. Usein aamuisin perheemme ”pojat” Jussi ja Kurt painivat, Piki ei tyttönä ole ollut kauhean kiinnostunut poikien painileikeistä, vaan mieluummin ajaa Kurtia takaa ja päinvastoin.”

Myös harmaaraidallinen ja valkosukkainen Johnny (kuvassa kirjavan kankaan päällä) on yhtenään sylissä ja kaipaa haleja sekä rapsutuksia. Poika onkin oikea sylikissa ja myös pennuista rohkein.

Harmaaraidallinen poika Jimi (kuvassa punotussa korissa) on pennuista se, joka on aina sylissä kun vain mahdollista. Jimillä on jäänyt taipumusta imeä lussuttaa ihmistä, ja tätä imemiskäytöstä uuden kodin ei kannata rohkaista hellitellessään poikaa.

Musta Nancy (kuvassa loikoilee kiipeilypuussa) rakastaa rapsutuksia ja nukahtaa usein tyytyväisenä ihmisen syliin.

Musta Janis (kuvassa seisoskelee kiipeilypuussa) sai uudessa kodissa nimekseen Serena Onerva. Serena on uuden kotinsa mukaan erittäin ihmisläheinen ja rupeaa melkein saman tien kehräämään kun saa silityksiä. Välillä Serena myös painii leikkisästi kissakaverin kanssa uudessa kodissaan. Se on löytänyt paikkansa ja tehtävänsä uudessa kodissaan hienosti.

Harmaaraidallinen ja valkosukkainen Elvis (kuvassa vaaleaa taustaa vasten) puolestaan on puhelias poika, jolla on kuulemma riittänyt mau’uttavaa uudessakin kodissa.