Mimi

Kauniin harmaaraidallinen kissatyttö Mimi muutti loppuelämään kotiin Turussa joulukuussa 2015.

Päivitys 27.8.2015: Mimin siskon Kukun lähdettyä sijaiskodista loppuelämän kotiin Mimi on ottanut nopeasti valtavan suuria edistysaskelia. Ilmeisesti hieman päsmäröivä sisko piti Mimin syrjässä, mutta kissaneidin jäätyä ”oman onnensa nojaan” se alkoi rohkaistua silmissä, ja alkoi pian ottaa kotihoitajaansa kontaktia oma-aloitteisesti. Nykyään kotihoitaja saa rapsutella Mimiä, ja saa vastalahjaksi kissalta kehräystä ja puskemista. Jopa vieraiden kanssa Mimi on osannut rentoutua, vaikkakaan ei vielä ole hakeutunut vieraiden ihmisten siliteltäväksi. Kotihoitajan oman kissan kanssa Mimi tulee hyvin toimeen, ja elelee rennosti myös kahden koirakaverin kanssa.

24.5.2015: Mimi on sijaiskotiin tultuaan saanut paljon rohkeutta, mutta viettää vielä melko paljon aikaa omissa oloissaan. Tosin iltaisin tulee usein sohvan selkänojalle lähelle makoilemaan ja usein aamuisin Mimin löytää jalkojen vierestä nukkumasta. Mimin saa myös houkuteltua syömään raksuja kädestä.

Mimi tulee hyvin toimeen sijaiskodin kissan kanssa ja koiristakaan ei tunnu välittävän. Tämä tyttö ei hätkähdä silitysyrityksistä, vaikkakaan ei ole vielä niitä oma-aloitteisesti hakenut. Hampaat ja kynnet tahtovat tulla herkästi esiin, mutta onneksi hellällä otteella ja kieltäessä lopettaa usein itse.
Niin kuin aina arempien kissojen kanssa, tulevalta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä tutustua rauhassa Mimiin. Kissakaveri loppuelämän kodissa olisi varmasti Mimille mieluisaa seuraa, kunhan kaveri ei ole liian riehakasta ja tungettelevaa sorttia.