Dewin vuosikokous 3.3.

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 3.3. klo 17.30. Kokous pidetään Eläinoikeuskeskuksen tiloissa kauppakeskus Forumissa sijaitsevan Vegekaupan takahuoneessa. Tänä vuonna kokouksessa päätetään useista yhdistyksen toimintaan vaikuttavista asioista. Jos haluat osallistua keskusteluun ja vaikuttaa, tule paikalle! Myös muut kuin yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kokoukseen, mutta vain jäsenillä on äänestysoikeus. Kokouksessa on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa.

Vuosikokouksessa käsiteltävät muutokset yhdistyksen sääntöihin:

1. Jäsenlehden julkaisemisen sijaan julkaistaan jatkossa jäsentiedotetta uutiskirjeen muodossa

Sähköpostitse lähetettävä, tämän julkaisun kaltainen uutiskirje ilmestyisi jatkossa noin kuukauden-parin välein. Halutessaan jäsen voisi tilata paperisen tapahtumakoosteen kotiosoitteeseensa 3 kertaa vuodessa.

2. Lisätään sääntöihin mahdollisuus ylläpitää toimistotiloja

Dewin viime syksystä asti toiminnassa ollut epävirallinen toimisto on osoittautunut hyödylliseksi toimintamuodoksi niin sijaiskotitoiminnan kuin lahjoitusten vastaanottamisen kannalta. Nykyinen toimisto ei aiheuta yhdistyksille kustannuksia, mutta mikäli toimistotila siirtyy tulevaisuudessa muuhun käyttöön, halutaan sääntömuutoksella taata mahdollisuus jatkaa toimiston ylläpitämistä myös kohtuuhintaisessa, maksullisessa toimitilassa.

3. Lisätään sääntöihin mahdollisuus tukea rahallisesti vähävaraisia ihmisiä kissojen sterilointikustannuksissa

Dewin toiminnassa tulee välillä vastaan tilanteita, joissa kodittomia kissanpentuja pääsee syntymään siksi, että ulkoilevan kissan omistajalla ei ole varaa leikkauttaa kissaansa. Toisinaan taas yhdistyksen sijaiskodit ovat niin täynnä, että kiinniottoa odottava löytökissa ehtii tulla tiineeksi, ennen kuin se pystytään ottamaan vastaan. Tällaisissa tilanteissa yhdistys voisi ehkäistä pentujen syntymistä luontoon maksamalla kissojen steriloinnista aiheutuvia kuluja. Lähtökohtaisesti vastuu kissasta ja sen jälkeläisistä on aina omistajalla, mutta eri syistä tämä vastuu ei aina toteudu. Dewin ensisijainen tarkoitus on vähentää kodittomien kissojen määrää, ja steriloinnit edistäisivät tätä tarkoitusta.