Oskar

Oskar, noin 9 kuukautinen harmaatabby kolli, sai loppuelämän kodin Ulvilasta maaliskuun lopussa 2016

Oskar on utelias ja leikkisä kissa. Se on todella kiinnostunut hoitajan tekemisistä. Se tulee viereen tarkkailemaan varsikin, kun jotain epätavallista tapahtuu. Oskar ei kovinkaan paljon pelkää rapun ääniä. Se ei myöskään pelästy, kun asuntoon rymistelee sisään. Oskar saattaa tulla sohvalle samaan aikaan viettämään aikaa. Oskar syö nappuloita kädestä ja tulee syliin asti niitä hakemaan. Se on muutamia kertoja myös nukkunut  hoitajan jaloissa kiinni ja niiden päällä. Oskar ei  kuitenkaan anna koskea, mutta ei pakene myöskään kun sitä yrittää. Vieraita ihmisiä Oskar vielä aristelee. Tulee kyllä katsoman ja nuuhkimaan, mutta on selkeästi valmiina pinkaisemaan pakoon tarpeen vaatiessa. Veijarina Oskar tykkää leikkiä näkyville unohtuneilla villapaidoilla, lapasilla, vihkoilla ja kuulokkeilla.