Äiskä

Äiskä on noin kaksivuotias, arka mutta koko ajan rohkaistuva naaraskissa. Äiskä pääsi loppuelämän kotiin Paraisille yhdessä kaverinsa Jullen kanssa huhtikuussa 2016.

Päivitys 14.3.2016: Äiskä sai hiljattain kaverikseen komean kollipojan, Jullen, ja on kehittynyt taas kovasti kaverin saannin jälkeen. Äiskä on porukan pomo ja sanoo Jullelle monesti kunnolla vastaan kun häntä vähääkään ärsyttää. Vielä kunnollista leikkipainia ei olla suostuttu kokeilemaan mutta joskus jopa saattaa Jullea puskea. Neiti ruvennut syömään jonkun verran märkäruokaa koska ahneuttaan ei voi antaa kaikkea Jullelle. Tykkää katsella ja ihmetellä ihmisten menoa/tekemisiä. Juttelut ihmisten kanssa kyllä lopettanut, ehkä saatuaan ymmärtävämpää lajiseuraa.. Utelias tapaus ja kovin kiinnostunut paikoista jonne se ei saa mennä (kuten makuuhuone). Saattaa tulla lähelle ihmettelemään, kerran hyppäsi jopa sohvalle kotihoitajan viereen. Asunnossa hiipiminen on vaihtunut häntä pystyssä tepasteluun. Äiskä ei anna vielä koskea mutta kehittyy koko ajan rohkeammaksi koska ottaa Jullesta mallia. Jos mahdollista niin tämä pariskunta muuttaisi mielellään yhteiseen kotiin!

Päivitys 8.12.2015: +Mamma eli Äiskä on jo silmin nähden paljon rohkeampi kuin silloin, kun sen pennut Vauva, Hartsi ja Rohkea vielä majailivat emonsa hoivissa. Hän on myös ruvennut juttelemaan. Pitkiäkin sananvaihtoja käydään esimerkiksi silloin, kun sijaishoitaja kotiin. Kotihoitaja kertoo juttelutuokioista näin: ”Hän yleensä huuta minut nähdessään tai niinkuin äsken kotiin tullessani hän huusi ilmeisesti olevansa olohuoneessa. Siellä makoili nojatuolissa ja kävimme pitkän vuoropuhelun.”