Lotta

Lotta sai kodin Espoosta huhtikuussa 2016. Se pääsi ensin kokeilemaan elämää ainoana lemmikkinä, ja hieman myöhemmin se saa itselleen toisen tyttökissan kaveriksi.

Lotta on noin 9 kuukautinen naaraskissa.  Se on väriltään harmaa kilpikonna ja todella suloinen kissa. Lotta on joukon pienin ja arin. Lotta pelkää vielä hieman hoitajan liikkumista. Enää se ei mene aina piiloon, mutta väistää pikaisesti, jos sitä kohti menee. Se pelkää myös kovia rapun ääniä. Ruuan perässä Lotta tulee aivan lähelle. Se syö kädestä ja uskaltautuu laittamaan pikku tassunsa syliin hakiessaan namuja. Kerran Lotta myös nukkui hoitajan jalkoja vasten. Koskettaa Lottaa ei voi vielä. Leikkiessä Lotta tulee ihan lähelle pelottomasti. Lotta on hellä ja kiltti tyttö.  Ruokaillessa se saattaa myös antaa muiden syödä ensin.

Lotta2