Molli

Molli on alle vuoden ikäinen, nopeaa vauhtia reipastuva kolli. Molli sai loppuelämän kodin Turusta huhtikuun lopussa 2016.

Molli tuli veljensä Josefin kanssa yhdistykselle vasta muutama viikko sitten. Josef on vielä todella arka, mutta Molli alkoi rohkaistua huimaa vauhtia päästyään eläinlääkärireissun jälkeen tutkimaan koko asuntoa ja tutustumaan sijaiskodissa pysyvästi asustavaan kissakaveriin. Molli säikähtää vielä jos tulee lähelle reippaasti, mutta uskaltaa jo itse tulla suhteellisen lähelle ja kun tulee niin sitä saa ojentaa kättä ja silittää. Kun silityksen makuun on päästy, Molli nauttiikin antaumuksella rapsutuksista. Kodin alkuperäisen kissa-asukkaan kanssa tulee vielä välillä pientä reviirikiistaa, mutta pääsääntöisesti Molli tulee hyvin toimeen sekä tämän että veljensä kanssa, ja kaikki kissat yltyvät välillä leikkimään keskenään. Molli tykkää erityisesti leikkiä naruilla. Se ei ole niinkään kiinnostunut itsekseen leikitettävistä leluista, vaan nauttii leikkimisestä nimenomaan ihmisen kanssa.