Mikio

Dewin välityspalvelun kautta uutta kotia etsii 7-vuotias leikattu uroskissa Mikio.

Luovutetaan hyvään kotiin musta uroskissa (leikattu), nimeltään Mikio. Mikrosiru on, sekä EU passi. Syntynyt vuonna 2009. Sosiaalinen, rakastaa ihmisten kanssa yhdessäoloa, ja leikkimistä. Ollut sisäkissana.

Emme voi enää itse valitettavasti pitää kissaa perheenlisäyksen johdosta (2v lapsi ja uuden syntymä Elokuussa) – ja toivomme hartaasti, että joku huolisi hänet kotiinsa.

Kissan mukana tulee kannellinen hiekka-astia, pieni raapimispuu, sekä kantolaukku (mahtuu esim. lentokoneessa penkkien alle). Kärsinyt virtsakiviongelmista, syö vain apteekista/eläinlääkäriltä saatavia ruokia (n. 20 euroa/kk – ei tarvitse muuta ravintoa, eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti).

Lisäinfoa saa kysyä, ja kissaa saa tulla katsomaan myös. hirvoinen@hotmail.com

Paikkakunta: Turku. Kissasta peritään 20 euron suuruinen luovutusmaksu.