Dooris

Dooris, noin 3-vuotias kaunis kilpparidaami muutti loppuelämän kotiin Loimaalle toukokuun lopussa 2016.

Kuulumisia uudesta kodista: Dooris on jatkanut kesyyntymistään pysyvässä kodissaan ja antaa tuttujen ihmisten silittää itseään, joskus jopa tulee itse hakemaan huomiota naukuen ja kyljelleen kellahtaen. Vieraita ihmisiä Dooris vielä juoksee pakoon sängyn alle, mutta muulloin tytön lempipaikka on oma raapimispuu, josta voi katsella maailman menoa.

Dooris on väristykseltään kilpikonna valkoisella, ruskealla ja oranssilla. Dooris on kehittynyt arasta murisijasta ruokaa maukuvaksi kaveriksi. Vielä Doorista pelottaa jotkut asiat, esimerkiksi kovia rapun ääniä täytyy muristen juosta piiloon sohvan sisälle. Vieraat pelottavat myös, mutta on silloinkin pari kertaa tultu piilosta näkyville. Todella arka Dooris ei kuitenkaan ole. Hoitajaa se ei pelkää. Aivan sen vierestä voi kävellä ilman, että Dooris edes väistäisi. Se liikkuu rennosti kaikkialla talossa päivisinkin. Doorista voi hellästi silittää ruokailun yhteydessä. Dooris tykkää myös leikkiä. Se jahtaa leluja varsinkin iltaisin, ja leikki kahden vajaan vuoden ikäisen pentunsa kanssa ja hoivaili niitä äidillisesti ennen kuin molemmat muuttivat pysyvään kotiin. Pari päivää viimeisen pennun lähdön jälkeen Dooris yllätti hoitajansa heti aamulla tullen puskemaan ja kiehnäämään kehräten tämän jalkoihin. Kissaseuran puutteessa Dooris hakeutui seuraavaksi parhaan vaihtoehdon luo ilman pelkoa!