Johtaja ja Tiikeri

Johtaja (harmaa naaras) ja Tiikeri (harmaatiikeri uros) muuttivat yhteiseen kotiin elokuun alussa 2016.

Johtaja ja Tiikeri syntyivät pääsiäisen alla Sissi-emolle, joka oli otettu talteen vasta edellisellä viikolla. Vaikka emo on melko ihmisarka, ovat pennut olleet tekemisissä hoitajiensa kanssa pienestä pitäen eivätkä pelkää ihmisiä. Täysin vieraisiin ihmisiin pennut suhtautuvat aluksi hieman varauksella mutta kuitenkin uteliaasti.

Johtaja on utelias ja leikkisä pieni tyttöpentu, jolta ei vauhtia puutu. Johtaja säntää aina etunenässä joka paikkaan löytäen hauskimmat ja hurjimmat leikkipaikat. Kaikki rapiseva kelpaa leluksi ja erityisesti silkkipaperista riittää hupia moneksi päiväksi. Johtaja on oikea hurjapää ja välillä pentua on saanut estellä kiipeämästä liian korkealle. Leikit ovat välillä niin vauhdikkaita, ettei aina malta edes syödä. Mikään nirsoilija Johtaja ei ruoan suhteen kuitenkaan ole. Johtaja on helppo saada kehräämään ja muutamia kertoja se on tullut syliin asti pyytämään rapsutuksia.

Tiikeri on kauniin värityksen ja upeat silmät omaava pikku hurmuri. Tämä rohkea ja leikkisä poika pitää syömisestä ja vauhdikkaista leikeistä. Tiikerillä onkin tapana kirmata ympäri asuntoa yhdessä siskonsa kanssa. Lelut ja kiipeilypuut saavat kunnolla kyytiä, kun Tiikeri pääsee vauhtiin. Aluksi Tiikeri ei juurikaan perustanut silittelystä, mutta nykyään se osaa jo nauttia rapsuttelusta.