Sissi

Sissi on noin 1,5-vuotias arka, mutta utelias kissaneiti muutti loppuelämän kotiin Huittisiin elokuun alussa 2016.

Noin puolitoistavuotias Sissi tuli sijaiskotiin maaliskuussa synnytettyään kaksi pentua, Tiikerin ja Johtajan. Ensimmäiset kuukaudet Sissi hoivasi pentujaan eristyksissä sijaiskodin saunassa ja oli erittäin arka. Pentujen kasvettua ja lähdettyä liikkeelle kiinnostui Sissikin elämästä saunan ulkopuolella. Aluksi Sissi ei meinannut uskaltautua ihmisten ilmoille ollenkaan, mutta pikkuhiljaa se sai kerättyä rohkeutta. Nykyään Sissi liikkuu ympäri asuntoa ja innostuu välillä jopa leikkimään. Erityisesti pehmolelu saa välillä kovaa kyytiä ja leikin tiimellyksessä arkailukin näyttää unohtuvan hetkeksi. Vielä Sissi ei ole uskaltautunut silitettäväksi, vaikka se viihtyykin ihmisten keskuudessa. Sissi tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, mutta ihmisen tullessa liian lähelle se vetäytyy etäämmälle. Sissi ei kuitenkaan käyttäydy arvaamattomasti tai hyökkäävästi, vaan mieluummin poistuu paikalta.

Sissi on kiltti ja rauhallinen kissa, mutta se tarvitsee kärsivällisen kodin, jossa sille annetaan aikaa kesyyntyä rauhassa. Sissi on sisäsiisti ja kaikkiruokainen, eikä se ole raapinut kodin huonekaluja tai tehnyt muitakaan tihutöitä.

 

IMG_1120