Lyyli

Lyyli on n. 10-vuotias, leikattu pikimusta naaraskissa, joka löysi loppuelämän kodin elokuussa 2016.

Lyylin kuulumisia uudesta kodista voi seurailla Instagramissa: @ladysylvanasblackcat

Päivitys 10.6.2016: Lyylin kanssa samaan sijaiskotiin tuli taannoin tiine naaraskissa, joka eristettiin omaan tilaansa synnytyksen ja imetyksen ajaksi. Pentujen tultua liikkumisikään ne saivat varovasti tehdä tuttavuutta Lyyli-rouvan kanssa. Tutustuminen sujuikin hyvin, ja yllättäen Lyylillä alkoi synkata myös Maisa-emon kanssa. Nyt pennut ovat parin kuukauden iässä saaneet vauhtia touhuihinsa, ja Lyyli kurittaa lapsia hieman liiankin napakasti mikäli leikit häiritsevät sen päivälepoa. Maisan kanssa sen sijaan yhteiselo sujuu ongelmitta. Lyylillä voisikin pysyvässä kodissaan olla rauhallinen kissakaveri seuranaan, riehakas pentu sen sijaan saattaisi olla sille liikaa. Muuten Lyyli on kuten ennenkin, kesy, seurallinen, pirteä ja tavattoman sievä!

22.4.2016: Lyyli tuli yhdistykselle keväällä 2016 sen omistajan jouduttua muuttamaan palvelutaloon. Lyyli on sosiaalinen ihmistä tarvitseva kissa. Se tykkää silityksistä ja tarvitsee ihmiseltä seuraa. Lyyli on asunut suurimman osan elämäänsä niin, että omistaja on ollut aina kotona. Sijaiskodissa ollessaan se on kuitenkin ollut myös yksin työpäivien ajan. Hoitajan tullessa kotiin Lyyli on yleensä etsinyt itselleen piilopaikan, jossa se oleilee omassa rauhassaan. Kutsumalla se tulee kuitenkin nopeasti tutun ihmisen luokse.