Manteli ja Pipari

Manteli sai loppuelämän kodin toisen kissanpennun kaverina Turusta elokuun lopussa 2016. Pipari puolestaan pääsi hauskuttamaan kahta aikuista kissakaveria Saloon.

Manteli ja Pipari ovat syntyneet arviolta toukokuun lopussa 2016. Ne loukutettiin noin kuukauden ikäisenä  Korppoosta, josta ne oli löydetty nälissään, puolivilleinä ja ilman havaintoakaan emosta. Alkujaan pennut pelkäsivät ihmistä ja sähisivät kovasti kun ihminen oli lähellä. Hiekkalaatikon käyttö oli aluksi hieman hakusessa. Pennut kuitenkin alkoivat nopeasti rohkaistumaan ja nykyään ne rakastavatkin rapsutuksia ja silityksiä. Molemmat alkavat myös kehräämään pian, kun ihminen tulee lähelle. Manteli veljineen tykkäävät kiipeillä ja näitä taitoja testaavatkin myös kukissa. Molemmilla on tapana tulla iltaisin nukkumaan sijaishoitajan viereen tai päälle. Koko yötä eivät siinä kuitenkaan malta olla, koska pitäähän sitä välillä mennä telmimään ja kolistelemaan tavaroita. Leikkimiseen kuluukin iso osa päivästä muutenkin.