Tuffi

Kesy Tuffi, noin vuoden ikäinen komea kolli, muutti loppuelämän kotiin yhdessä veljensä Kvartsin kanssa elokuun lopussa 2016. Kuulumiset päivitetty 7.1.2017!

Kuulumisia uudesta kodista 7.1.2017: Tuffi ja sen veli Kvartsi ovat kotiutuneet uuteen kotiinsa todella hyvin. Alun arkailujen jälkeen molemmat ovat ottaneet kämpän omakseen, ja muutamat viikot muuton jälkeen olivatkin varsin vauhdikkaita palloleikkien kanssa. Sittemmin molemmmille kissoille on muodostunut selkeitä päivärutiineja, joihin kuuluu muun muassa sängyn jalkopäähän hyppääminen iltaisin ja ruoan äänekäs pyytäminen, mikäli ruokarytmistä poiketaan. Tuffilla on tapana kerjätä ruokaa jopa nousemalla kaapinovea tai housunlahjetta vasten. Tuffi jää toisinaan omistajan viereen nukkumaan yöksi ja tulee hakemaan huomiota myös aamuisin heti, kun kuulee ihmisten heränneen. Muutaman kerran Tuffi on käynyt sylissäkin, vaikka varsinaisia sylikissoja ei kummastakaan ole tullut. Kaiken kaikkiaan kissat ovat selvästi nauttineet elämästään uudessa kodissaan!

Sijaiskotiajoista: Tuffi on kesy ja hellyydenkipeä arviolta kesäkuussa 2015 syntynyt leikattu kolli. Väriltään valkomusta Tuffi on luonteeltaan rohkea ja utelias ja on vieraitakin kohtaan useimmiten hyvin pian tuttavallinen. Tuffi tapaa kehrätä ja kiehnätä kotihoitajiansa vasten varsinkin ruoka-ajan koittaessa, eikä usein ruoan saavuttua kuppiin maltakaan heti ryhtyä syömään, vaan haluaa jatkaa hellyyshetkeä.

Tuffi rakastaa leikkimistä niin erilaisilla huiskuleluilla kuin hiirilläkin, ja se viettää aikaa näkösällä myös ihmisten puuhia seuraillen, kissakavereiden kanssa painien tai torkkuen. Paljon aikaa vietetään myös ikkunalaudalla eläimiä ja ihmisiä tiiraillen tai auringosta nauttien. Tuffi tulee ennakkoluulottomasti haistelemaan myös kotiin tullutta vierasta, saattaapa hieman kiehnäistä tämän jalkaakin ohimennen.