Kärnä

Kärnä, noin vuoden ikäinen kolli, löysi loppuelämän kodin syyskuussa 2016.

Kärnä on arviolta elokuussa 2015 syntynyt  leikattu kolli. Kärnä on väritykseltään musta valkoisin merkein. Kärnällä on usein hieman pöllämystynyt ilme kasvoillaan, ja on hassun purentansa vuoksi saanut lempinimen Kreivi Dracula. Kärnä on utelias ja aina paikalla siellä missä sijaiskodin muut kissat Tuffi, Kvartsi ja Almakin. Alussa Kärnä arasteli ihmisen kosketusta, mutta nykyään se rentoutuu päiväuniaikaan tai ruokahetkellä sitä silittäessä. Edelleen Kärnä varoo kosketusta muulloin kuin ollessaan rentoutunut, mutta ilmoittaa tällöin kevyellä tassun läpäytyksellä ettei halua tulla lääpityksi. vieraitakin se saattaa varautuneisuudestaan huolimatta tulla moikkaamaan pienen välimatkan päästä.

Kärnä rakastavaa leikkimistä niin erilaisilla huiskuleluilla kuin hiirilläkin, ja kolli viettää aikaa näkösällä myös ihmisten puuhia seuraillen, kissakavereiden kanssa painien tai torkkuen. Paljon aikaa vietetään myös ikkunalaudalla eläimiä ja ihmisiä tiiraillen tai auringosta nauttien.