Simo

Reilun vuoden ikäinen Simo on kiltti ja rakastava musta kolli lähti kohti uusia seikkailuja uudessa kodissa joulukuussa 2016.

Simo saapui yhdistykselle pelokkaana ja sähisevänä piilottelijana, josta ei ensimmäisen viikon aikana näkynyt hännänpäätäkään. Ruoat hävisivät kyllä kupista hyvää vauhtia ja laatikollakin Simo osasi käydä heti alusta alkaen. Parin viikon kuluessa Simo uskaltautui aina vain lähemmäs odottamaan ruokaa, edelleen kuitenkin sähinän säestämänä. Yhtenä päivänä kaikki kuitenkin muuttui, kun kotihoitaja uskaltautui rapsuttamaan Simoa sähinöistä huolimatta ja kissa selkeästi nautti rapsutuksista alusta alkaen. Sen jälkeen ei mennyt kauaakaan, kun Simo jo kiipesi hoitajansa syliin antamaan märkiä pusuja ja leipomaan tassuillaan. Edelleen Simo saattaa pelästyksissään sähähtää yllättäviä liikkeitä tai tilanteita, mutta se rentoutuu välittömästi, kun se tajuaa tilanteen olevan harmiton, eikä ole koskaan raapinut tai purrut ketään.

Simo pääsi muutaman viikon eristyksen jälkeen tutustumaan hoitopaikan omiin kissoihin ja se tervehti niitä heti niin kuin ne olisivat olleet aina samaa laumaa. Hoitopaikan muut kissat olivat Simoa kohtaan kuitenkin hieman varautuneita ja sekös Simoa ihmetytti. Se olisi vaan halunnut puskea ja nuolla kaikkia ja hämmentyi, kun vastaukseksi tulikin sähinää ja murinaa. Simo jatkoi positiivisia lähestymisyrityksiään kuitenkin itsepintaisesti ja lopulta hoitopaikan kissat alkoivatkin lämmetä sille.

Tällä hetkellä Simo on kuin mikä tahansa kotikissa ja on aina ensimmäisenä ovella vastassa. Se rakastaa rapsuttelua ja kiipeää myös syliin aina kun mahdollista. Se on todella perso ruoalle, joten sen suhteen uuden kodin kannattaa pitää Simolle tarkkaa ruokavaliota, jottei se pääse lihomaan. Uudessa kodissa olisi hyvä olla myös kissaseuraa, sillä siitä Simo ilmiselvästi nauttii. Simosta tutustuminen tuskin jää kiinni, sillä se on ollut todella ystävällinen kaikille kolmelle, hyvin eriluonteiselle kissalle sijaiskodissa. Se sopii siis myös vähän isomman lauman jatkeeksi.