Oliver

Oliver on komea ja vilkas noin 2-vuotias nuori kolli, joka löysi kodin pääkaupunkiseudulta loppuvuodesta 2016. Kuulumiset uudesta kodista lisätty 7.1.2017!

Kuulumisia uudesta kodista 7.1.2017: Oliver muutti loppuelämäm kotiin pääkaupunkiseudulle joulun alla 2016. Kotiutumisen kanssa hieman jännitettiin, sillä uudessa kodissa oli vastassa kaksi uroskissaa ja koira. Oliverin sopeutuminen uuteen kotiin on kuitenkin sujunut mallikkaasti, ja ensimmäisten viikkojen piilottelun jälkeen se uskaltautui omasta aloitteestaan ulos turvapaikastaan makuuhuoneesta ihmettelemään muun asunnon menoja. Kissakavereistaan Oliver on ollut kerrassaan tyytyväinen ja osoittanut tätä kulkemalla toisten perässä ja kiehnäämällä matolla silkasta onnesta toisten ollessa sen seurassa. Kaverit ovat myös esitelleet Oliverille uutta kotia. Isommat otukset vielä jännittävät hieman Oliveria, mutta alku on vaikuttanut niin lupaavalta että eivätköhän nekin pelot ajan kanssa hälvene!

30.8.2016:Oliver tuli Dewin hoiviin taivassalolaisesta kissapopulaatiosta keväällä 2016. Kotihoitoon muuttaessaan Oliver otti tilanteen varman päälle ja peräti muutaman viikon ajan näkymättömissä. Sittemmin ujous on karissut ja hänestä on kuoriutunut todellinen viihdyttäjä, vaikka vieraiden ihmisten läsnä ollessa vetäytyykin piiloon tarkkailemaan tilannetta.

Päivät menevät mukavasti saunan lauteilla nukkuen mutta aamuisin ja iltaisin on toinen ääni kellossa.  Leluja ja riehumista rakastava kissa vaanii myös mielellään verhojen takana ja syöksähtelee erilaisten mielikuvituskohteiden perään. Oliver koittaa haastaa samassa taloudessa asuvaa Maisa-kissaa leikkeihin mutta on joutunut vielä nuolemaan näppejään. Oliver sopisikin todennäköisesti erittäin hyvin toisen leikkisän kissan kaveriksi. Kosketteluun ja silittelyyn rohkeus ei vielä riitä mutta potentiaalia on runsaasti ja viihdearvoa tässä kissassa on valtavasti.