Reese

Reese on noin puolivuotias, herkkä ja sievä naaraskissanpentu, joka sai kodin toisen kissan kaverina tammikuussa 2017.

Reese on kasvanut villinä kolmen sisaruksensa kanssa ja selvästi kaipasi kissaseuraa sijaiskotiin saapuessaan marraskuun lopussa – ensimmäisen viikon ajan Reese naukui yksinäisyyttään yöaikaan. Reese oli saapuessaan varsin villi ja kovin arka, mutta on jo lyhyessä ajassa tottunut uuteen elämään sisäkissana: hän on täysin sisäsiisti, halutessaan leikkisä ja toisinaan myös silityksistä hyvinkin nauttiva pieni silkkiturkkinen kissa.

Sijaiskodissa Reese on tutustunut talon omiin kissoihin, joiden kanssa tulee jo nyt hyvin toimeen. Ihmisiä Reese yhä hieman arastaa, mutta varsinkin kylpyhuoneen lavuaarissa loikoillessaan antaa myös ihmisten lähestyä ja silityksiin totuttuaan kehrää ja kiehnää. Reese on utelias ja selvästi myös leikkisä, mutta edellään kovin arka – hän tykkää hakeutua piilopaikkoihin niin sängyn alle kuin lipaston laatikkoonkin. Varsinkin muiden kissojen läsnäollessa hän innostuu leikkimään ihmisten kanssa sulkalelulla ja hiirillä. Kissaseura on selvästi rohkaissut ja rauhoittanut Reeseä, ja hänet luovutetaankin vain kotiin, jossa on tarjolla lajitoverin seuraa.