Maisa

Maisa, noin kolmen vuoden ikään ehtinyt pienikokoinen kissarouva, löysi viimein loppuelämän kotinsa yli puolentoista vuoden etsinnän jälkeen tammikuussa 2017.

Kotihoitoon muuttaessaan Maisa oli hyvin arka ja lymysi pääsääntöisesti sohvan alla. Vähitellen Maisa on rohkaistunut ja osaa jo ottaa hyvinkin rennosti ja hakeutuu mielellään ihmisten seuraan, vaikka soveltuvan välimatkan vielä mielellään pitääkin. Maisa arvostaa ennen kaikkea pehmeitä petejä ja hyvää ruokaa ja rutiineja, joihin kuuluu jokaisena aamuna makuuhuoneen oven takana odottelu, jotta hän pääsee itse sänkyyn nukkumaan. Vaikka Maisa on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja suorastaan kuningatarmainen, saattaa yön pimeinä tunteina Maisaankin iskeä hepuli.

Uusia ihmisiä Maisa vierastaa mutta omiensa joukossa hän viihtyy. Sijaiskodissa Maisa on ollut yhdessä vilkkaan kissapojan kanssa, mutta välillä hyvin energinen riekkuminen käy Maisan hermoille. Sopivin vaihtoehto kodiksi olisikin rauhallinen lapseton koti missä Maisa saisi olla ainoa kissa. Rauhallisesti edeten Maisasta saa aivan ihanan seuralaisen, vaikka sylikissaksi onkin vielä pitkä matka.