Roxy

Roxy on noin puolivuotias kastroitu kollipentu, joka sai kodin toisen kissan kaverina helmikuussa 2017.

Roxy tuli veljensä Ryanin kanssa sijaiskotiin marraskuussa noin viisikuisena, eikä alku ollut kaikista ruusuisin. Elämä sijaiskodissa alkoi viikon pituisella pesukoneen takana piilottelulla, jonka aikana Roxy ei sietänyt edes katsekontaktia ihmiseen ilman perääntymistä.

Tähän verrattuna Roxylla on kesyyntyminen edistynyt hurjasti, ja pennusta on kuoriutunut hyvin tavallinen, seurankipeä ja leikkisä pikkukissa, jonka suosikkilelu on turvallisen pitkävartinen sulkahuiska. Myös fleeceen ommeltu superpallo on jännittävä ja sitä kannetaan ylpeydellä ympäri asuntoa, milloin mihinkin talteen.

Silittää Roxy ei vielä anna mutta ei ole mitään syytä uskoa, ettei tilanne olisi tulevaisuudessa toinen. Pentu tarvitseekin sitoutuneen, pitkäjänteisen ja kissaa ymmärtävän kodin, jossa menetetty luottamus ihmiseen voidaan rakentaa turvallisesti Roxyn ehdoilla. Roxy on herkkä muutoksille, joten tulevaisuuden kotoa voisikin löytyä reipas ja rohkea kissakaveri, josta Roxy voisi ottaa mallia kesyyntymisen edetessä. Roxya ei luovuteta ainoaksi kissaksi vaan vain kotiin, jossa sille on tarjolla lajitoverin seuraa.

Sijaiskodissa Roxy on ollut sisäsiisti ja tottunut mikrohiekkaan. Roxylle on löytynyt kaksi suurta herkkuruokaa, raaka jauheliha ja keitetty kana, joita Roxy saattaa hakea jopa ihmisen kädeltä!