Geb ja Nut

Geb (3v kollikissa) ja Nut (2v tyttökissa) lähtivät kohti uusia seikkailuja yhdessä toukokuussa 2017.

Saammehan esittäytyä? Nimemme tulevat Egyptin mytologiasta. Geb (ruskeatiikeri) on maan jumala ja Nut (harmaa) on taivas jumalatar, siltä myös näytämme.

Minä Geb tai toisin kutsuttu Herra, olen kuningas talossa. En ole ylimielinen vaan hallitsen valtakuntaani armollisesti ja hyväntahtoisesti. Valtakuntaani kuuluu ikkunalauta sekä mitä mukavin matto. Matolla makoilu kuninkaallisen ylväästi on lempipuuhaani. Olen hieman arka alkuun, mutta olen oikea hurmuri kunhan minuun tutustuu. Rakastan yli kaiken rapsutussessioita, joissa rupean kehräämään kuin pieni traktori. Vaikka olenkin jo aikuinen kissa olen edelleen leikkisä, ja lempileikkini onkin jahdata naruja. Narut ovat kivoja. Hallitsijana minut saa pysymään tyytyväisenä lahjuksilla, joita otan vastaan mielellään.

Nut eli toiselta nimeltäni Neiti, olen nimeni veroinen. Nautin katseista ja olen hyvin hienostunut ulkoa. Sisältä olen vielä ihan pentu ja nautin suuresti leikkimisestä ja kaiken jahtaamisesta. Välillä keskittymiseni ei vielä riitä rapsutuksista nauttimiseen, mutta jos leikeistä tarpeeksi rauhoitun, niin rapsutus on ihanaa. Lempipaikkani on kiipeilypuussa ja tuolin alla. Olen erittäin rohkea Neiti. Jo ensimmäisenä päivänä tutkin ympäristöni ja astelen viehkeästi ympäriinsä. En pidä likaisista hiekkalaatikoista.

Yhdessä olemme voittamaton kaksikko ja varmasti keksimme kaiken näköistä alamaistemme päänmenoksi. Tähän mennessä olemme sijaiskodissa keksineet aivan mainion leikin. Mattosurffailun. Mattosurffailussa otetaan vauhtia, juostaan ja koitetaan saada matot mahdollisimman ruttuun liukumalla niillä. Hippaleikki on myös mukavaa ja mitä kovempi vauhti niin sen parempi. Se että juoksemme päin ovia on vain pieni harmi.
Yhteistä meissä on se, että olemme seurallisia ja hyväkäytöksisiä, vaikkakin välillä nautimme myös omasta rauhasta. Emme ole näyttäneet hampaita, emme sähisseet ja leikimmekin niin varovaisesti, ettei vahingossakaan kynsitä leikittäjäämme. Olemme malli hallitsijoita.