Albus Raitahäntä

Albus on parivuotias energinen ja leikkisä poikakissa, joka sai pysyvän kodin kesäkuussa 2017.

Albus on komea, nuori raidallinen kollipoika, jonka elämään kuuluu runsaasti vauhtia ja jännittävän maailman tutkimista. Albuksen leikkihetket ovat vauhdikkaita, ja Albus intoutuu leluja jahdatessaan usein hurjiin hyppyihin ja syöksyihin. Yksi suosikkileikeistä on herkkujen ja lelujen metsästys maton alta. Silittämistä Albus ei ainakaan vielä ole oppinut arvostamaan, välillä silittäminen kuitenkin onnistuu herkuilla hämättynä. Albus onkin kovasti herkkujen perään, ja juoksee paikalle usein jo herkkupussin rapinan kuultuaan. Utelias Albus viihtyy paljon ihmisen läheisyydessä, ja seuraa mielellään huoneesta toiseen ihmettelemään ihmisen puuhailuja. Leikkimisen lisäksi suosikkipuuhiin kuuluvat päiväunet lasitetulla parvekkeella. Närkästymisensä Albus osaa ilmaista tarvittaessa hyvinkin kovaäänisesti, pääosin hän on kuitenkin erittäin herttainen ja sopeutuvainen kissaherra. Ennen sijaiskotiin tuloa Albus asui muiden kissakavereiden kanssa. Toivomus onkin, että tulevasta kodista löytyisi jo valmiiksi aktiivinen ja leikkisä kissa Albukselle kaveriksi. Myös ihmisiltä toivotaan paljon aikaa Albukselle tärkeisiin leikkihetkiin. Päiväunimahdollisuus esimerkiksi lasitetulla parvekkeella tai terassilla on ehdoton plussa! Albus on täysin sisäsiisti ja lähes kaikkiruokainen.