Nipa

Heippa, olen nuori (arviolta puolitoistavuotias) neiti Nipa Nipsukka. Sain heinäkuussa 2017 kodin, jossa minua odotti kissakaveri ja tilaa leikkiä vauhdikkaita leikkejä. Olen nauttinut olostani, leikkinyt uusilla leluillani hurjasti ja totuttanut omistajani siihen, että minun paikkani on hänen sylissään kun televisiota katsotaan.

Tullessani sijaiskotiin olin hieman arka, sen verran isoja muutoksia oli tullut lyhyen ajan sisällä. Nopeasti kuitenkin rohkaistuin ja aloin vastaanottaa rapsutuksia, joista pidän.
En kuitenkaan vieläkään pidä yllättävistä äänistä ja liikkeistä ja imurin puolestani saisi kieltää vaikka lailla.

Olen täällä sijaiskodissa asuessani havainnut, että kun joku kaksijalkaisista menee keittiöön kannattaa viivana mennä perässä puskemaan jalkoja. Ai miksikö? Koska silloin voi saada ruokaa ja minä pidän ruuasta.
Muuten en hirveästi hakeudu ihmisten seuraan vaan puuhailen harrastusteni parissa.

Rakkaita harrastuksiani ovat luistelu ja surffailu. Luistelen  laminaattilattialla ja surffailen räsymatoilla. Oletko koskaan  kokeillut, miten monta kertaa pitää juosta huoneen toisesta päästä toisella puolella olevalle matolle, jotta maton saa hienoille rutuille  (toim.huom. rutulle seinän viereen)? Minä olen!
Olen myös kuljettanut ihanan nauhalenkkikengän aarteeksi maton alle.  Onhan sinulla nauhallisia kenkiä, joilla voin leikkiä? Minusta on myös tosi mukavaa leikkiä piilosta. Harmittaa vain, kun en osaa olla verhon takana niin, etteivät häntä ja tassut näkyisi. Rakastan myös pahvilaatikoita, niihin voi piiloutua, niissä voi nukkua, niistä voi pompata kissakaverin päälle – mahdollisuudet ovat rajattomat. Eivätkö laatikot ole sinustakin ihania?

Jaa niin, pahvilaatikosta tuli mieleeni, tykkään enemmän avovessasta  kuin katetuista tai muista uudenaikaisista härpättimistä. Varsinkaan sellaisesta heiluriovesta en kyllä suosu missään tapauksessa vessaani menemään. Eli jos haluat välttyä vääriin paikkoihin pissaamiselta niin suosittelen hankkimaan minulle katottoman vessan, siellä käyn mielelläni enkä hutipissaile.