Puffik

Puffik on n. 3 vuoden ikään ehtinyt harmaaraidallinen-vaaleanruskea kolli, joka löysi loppuelämän kodin Turusta heinäkuun lopussa 2017.

Sijaiskodissa Puffikia kutsutaan myös lempinimellä Hevonen naamakuvionsa vuoksi ja koska se louskuttaa hampaitaan vaatiessaan herkkuja palvelusväeltään, mikä on palvelijoiden mielestä aina yhtä hellyyttävää.Puffik pötköttelee päivisin sohvalla rennoissa asennoissa eikä yleensä tahdo tulla häirityksi, vaan lähestyy itse ihmistä jos on rapsutuksia tai herkkuja vailla. Joskus se hyväksyy lähestyvän ihmisen käden, mutta usein säikähtää äkkinäisiä liikkeitä, ja sen onkin parasta antaa tulla luokse silloin kun sitä itseään huvittaa. Keittiössä häärivä ihminen saa tämän kollin jalkoihinsa kiehnäämään, mikäli Puffikin mielestä olisi jo ruoka-aika. Puffik hakeutuu yleensä turvaan sohvan taakse vieraiden saapuessa hänen valtakuntaansa, mutta herkkulahjusten avulla tulee yleensä moikkaamaan tuntemattomiakin.