Himskatti, Pirskatti ja Riesa

Himskatti , Pirskatti  ja Riesa ovat tarmokas siskoskolmikko, joka saapui yhdistyksen hoiviin 8-viikon ikäisenä.  Pirskatti ja Riesa muuttivat omiin koteihin eri puolille Turkua saavutettuaan luovutusiän ja Himskattin jäädessä sijaiskodin omaksi kissaksi.

Pirskatti (kilpikonna van)
Pirskatti on leikkisä tutkimusmatkailija, ensimmäisenä kiipeämässä ikkunalaudalle ja nuuskimassa tiskikonetta. Pirskatti kokee kaiken täysillä, se nukkuu kun nukkuu ja hepuloi kun hepuloi, mitään ei tehdä puolivillaisesti!
Pirskatti leikkii mielellään, mutta itsekseen tai sisarustensa kanssa. Ihmisseura ei vielä ole kovin kiinnostavaa. Minkäänlaista kotiutumisongelmaa ei kuitenkaan ole ollut, uteliaisuus voittaa arkuuden! Monenlaisia hoitotoimenpiteitä on tälle pesueelle tehty.

Riesa  (ruskeatiikeri kilpikonna)
Riesa on rauhallinen. Riesan sydämeen tie käy leikin kautta, temmellyksessä neiti unohtaa olevansa ujo. Riesan lempipaikka on saunan kiuas, ja lempileluja kaikenlaiset pallot.
”Korkeat”, kahdella jalalla kävelevät ihmiset pelottavat ja ovat syy sähinään, jos kulkevat liian äkkiä läheltä. Samalla tasolla olevilta ihmisiltä voi kuitenkin ottaa rapsutuksia, ihan kehräämiseen asti. Riesa on sisarensa tapaan tottunut monenlaisiin hoitotoimenpiteisiin, ja ne sietää hyvin.