Nöpö

Muutaman vuoden ikäinen kaunis Nöpö-emo muutti uuteen kotiin elokuun lopulla toisen kissan kaveriksi. 

Heippa, olen Nöpö Nöpöstiina, kaksospentujen nuori yh-äiti. Minun aika on nyt muutaman kuukauden kulunut lasten kanssa. Meillä on ollut aivan huikeita piilosleikkejä ja osaan leikittää heitä vaikkapa omalla hännälläni. Olen siis aivan loistava lastenvahti. Täällä, missä nyt väliaikaisesti asun, minua kehutaan vastuulliseksi vanhemmaksi. Se saattaa johtua siitä, että opetin lapset jo tosi nuorena sisäsiistiksi ja yritän pitää heidät muutenkin komennossa.
Kyllä me kuitenkin leikimme myös! Rakastan matonkudekeriä, joita voi kieritellä auki. Yritän kuitenkin välillä näyttää lapsille, miten aikuinen käyttäytyy, mutta sitten tämä väliaikaiskodin palvelija sanoi, että kyllä aikuinenkin voi leikkiä. Siksi palasinkin rakkaan harrastukseni mattosurffailun pariin. Opetin sen myös lapsilleni, joten harrastamme tätä välillä koko perheen voimin.

En ole hötkyilijä ja kylään tulevat ihmiset eivät saa minussa aikaan suuria tunteita.  Tykkään rapsutuksista ja otan niitä mielelläni vastaan myös vierailta.  Vaikka rapsutuksista ja silityksistä nautin en ole vielä ryhtynyt varsinaisesti sylikissaksi.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Nöpöä voi tiedustella numerosta 045 133 0301 (8:00-19:30) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!