Muru ja Sohvi

Muru ja Sohvi löytyivät parikuisina Tarvasjoelta harhailemasta ilman emoaan. Kissasiskokset eivät ehtineet etsiä kotiaan Dewin nettisivujen kautta, sillä Sohvi jäi pysyvästi sijaiskotiin ja Murun adoptoi kissojen loukutusoperaatiota seurannut henkilö.

Muru (musta) ja Sohvi (ruskeatiikeri) olivat sijaiskotiin tullessaan arkoja, mutta varsinkin Sohvi rohkaistui nopeasti ja siitä kehittyi vauhdilla sylissä kehräävä rakkauspakkaus. Sohvi lukuisine liikavarpaineen varastikin pian kotihoitajansa sydämen, ja se jäi pysyvästi sijaiskotiin toisen, hieman vanhemman kissanpennun seuralaiseksi.

Muru on sisartaan selvästi ihmisarempi, mutta muuten reipas ja rohkea luonne, ja leikin tuoksinnassa pelotkin helposti unohtuivat. Musta pikkuneiti pääsi uuteen kotiin lokakuun alussa, jossa sitä odotti neljä aikuista kissaa. Ihmisarkuudestaan huolimatta toisiin kissoihin Muru on suhtautunut heti alusta alkaen rohkealla mielenkiinnolla.