Lyyli

Lyyli-rouva muutti omaan kotiin kissakaverin luokse Turkuun helmikuussa 2019.

Lyyli on muutaman vuoden ikäinen kissarouva, joka saapui sijaiskotiin luimistelevana ja sähisevänä kahden pentunsa kanssa. Sijaiskodin omien, kesyjen kissojen esimerkistä Lyyli on alkanut kesyyntyä nopeasti.
Ihmistä se ei vieläkään päästä lähelleen, saati rapsuttamaan, mutta tulee kyllä itse aktiivisesti haistelemaan. Kunhan asunnossa ei ole vieraita niin Lyyli kieriin matolla selällään ja tulee sijaiskodin ihmisiä vastaan ulko-ovelle. Ihmisten kanssa Lyyli ei tykkää leikkiä, mutta seurailee mielellään sivusta muiden leikkimistä. Hellyyttä se osoittaa kovasti muille kissoille, joten kesy kissakaveri olisi hyvä olla uudessa kodissakin.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Lyylistä voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (8:00-19:30) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!

 

20476295_1843143352369409_6654761377860993870_n          Lyyli