Leimu

Leimu on komea n. 5kk ikäinen raitapaitainen kollipoika, joka löysi itselleen kodin Turusta marraskuussa 2017. Leimu on asustellut sijaiskodissa nyt noin puolentoista viikon ajan, ja rohkaistunut näin lyhyessä ajassa jo hurjasti! Leimu viettää suuren osan ajasta yhdessä sijaishoitajan ja kahden sijaiskodin oman kissanpennun kanssa. Jos kotiin tulee vieraita, vetäytyy se vielä herkästi omiin oloihinsa. Silittämiseen totuttelu on vielä harjoittelun alla. Ruoka- ja leikkihetkinä Leimu tulee kuitenkin rohkeasti ihmisen lähelle, ja pieni silityskin voi tällöin onnistua.

Luonteeltaan Leimu on leikkisä ja utelias. Leimu on suhtautunut uusiin kissakavereihin alusta alkaen rauhallisesti ja kiinnostuneesti. Tällä hetkellä leikit sujuvat niin itsekseen, kissakavereiden kanssa kuin ihmisenkin kanssa. Etenkin kissakavereiden kanssa leikit yltyvät välillä jo varsin hurjiksi ralleiksi. Kun leikeistä on taukoa, torkkuu Leimu mielellään keinutuolissa. Välillä keinutuolista voi jopa kuulua tyytyväinen kehräys! Leimu on sisäsiisti ja varsin kaikkiruokainen.