Niuru

Niuru on leikkisä ja ystävällinen pikimusta poikakissa, jolla on ikää noin puolitoista vuotta. Niuru ei ehtinyt edes Dewin nettisivuille, kun sillä oli jo kotiehdokas, joka päätyi adoptoimaan sen marraskuussa 2017. Niuru muutti kahden aiemmin Dewiltä adoptoidun kissaveljeksen seuraksi.

Sijaiskotiin päädyttyään Niuru kesyyntyi vauhdilla, eikä kulunut kauaakaan kun se alkoi osoittaa ystävällistä luonnettaan kurahtelemalla tervehdyksiä sekä toiselle hoitokissalle että ihmishoitajalle. Nykyään se nauttii kehräten ja kieriskellen rapsutushetkistä ja seuraa uteliaana ihmisen puuhailuja. Eräänä iltana se myös asettautui kunnon kotikissan tavoin nojatuoliin katselemaan televisiosta mielenkiintoista luonto-ohjelmaa. Aamuisin Niurun tervehdysrepertuaariin kuuluu kiehnäyksen, kehräyksen ja kurahtelun lisäksi myös varpaiden nuoleminen.

Pallot ja hiiret ovat Niurun lempileluja, ja palloratalelun kimpussa se viihtyy usein pitkäänkin. Huiskaleluista se ei niinkään kiinnostu, mutta aktivointipallosta se älysi nopeasti kuinka saada sen tiputtelemaan herkkuraksuja.

Niuru säikkyy kuitenkin yhä melko helposti, ja vieraiden saapuminen saa sen piiloutumaan. Niuru on kiinnostunut toisesta hoitokissasta ja haluaisi leikkiä sen kanssa, joten sille tekisi luultavasti hyvää päästä jonkun toisen yhtä ystävällismielisen kissan kaveriksi.

 

Niuru1         Niuru2         Niuru3