Domino

Domino on arviolta 6-vuotias uroskissa, joka etsii kotia tositarkoituksella.

Domino on melko rohkea ja on kiinnostunut ihmisten tekemisestä ja tulee ihan viereenkin ja puskee jalkoja ruokaa halutessaan. Silityksiä Domino tosin vielä karttaa, mutta todennäköisesti ajan kanssa se oppii tykkäämään niistä. Leikkimisestä Domino myös tykkää, erityisesti huiskuista ja naruista.

Ruoka-ajoista Domino ilmoittaa kuuluvalla äänellä kärsimättömästi. Ruoan suhteen Domino ei ole valikoiva, pöydältä se on bongattu mm. syömässä kuppikakkujen kuorrutetta, soijaleikkeellä höystettyä leipää, perunamuusia ja se tulee usein kerjäämään lautasen viereen muutenkin ihmisten ruokaa. Dominoa on ollut helppo aktivoida piilottamalla ruokaa esimerkiksi tyhjään konvehtirasiaan tai pieneen pahvilaatikkoon. Domino on alkanut kuitenkin nuolemaan itseään enemmän ja koska ulkoloiset ja sieni-infektio on poissuljettu, on kutinan syynä todennäköisesti yliherkkyysreaktio, mahdollisesti jollekin ruoalle. Olisikin tarpeen kokella esim. viljattomia ja kalattomia ruokia, tarvittaessa täysin hydrolysoitua erityisruokaa.

Se on peräisin kissapopulaatiosta, josta esim. Kinuskikin tuli. Kissoilla on ollut vaikeaa elämää, ruoasta on ollut puutetta ja calicivirus on aiheuttanut hampaistoon ongelmaa. Dominon hampaat on hoidettu kuntoon ennen luovutusta, mutta hampaisen kunto pitää tarkistaa vuosittain ja varautua, että jatkossakin saattaa olla poistettavia hampaita.

Domino ei toistaiseksi tunnu lapsiperheeseen sopivalta. Toinen kesy nuori kissakaveri voisi olla Dominolle hyvä.

Domino etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Dominosta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (8:00-19:30) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!