Pikseli

Pikseli on arviolta 1,5-vuotiaat naaraskissa, joka löysi loppuelämän kodin vain kivenheiton päästä sijaiskodista joulukuussa 2017.

Pikseli on melko rohkeita ja todella utelias, se tulee seuraamaan ihmisen touhuja kiinnostuneena. Se nukkuu aina näkyvillä paikoilla ja ihmisen liikkuessa tulee usein kerjäämään rapsutuksia ja ruokaa.
Pikseli tulee eteiseen saakka tervehtimään kotiin saapuvaa sijaishoitajaansa. Ovikellon soidessa painelee kuitenkin piiloon, sillä ei vielä ole tottuneet siihen, etteivät kaikki vierailijat tule viemään niitä eläinlääkäriin.

Mustavalkoinen Pikseli kaipaa paljon virikettä, ja jaksaisi leikkiä huiskuleluilla ihmisen leikittämänä loputtomasti. Myös pallot ja hiiret saavat kyytiä. Kun ihminen istuu sohvalle niin Pikseli tulee heti viereen, sillä tietää että nyt on mahdollisuus pitkään rapsutustuokioon. Pikselillä on dominoivampi luonne, ja sen kodinsaannilla olisi hoppu, sillä Pikseli pomottaa erästä samassa sijaiskodissa majailevaa kissaa, joka stressioireilee sen vuoksi.